onsdag 16. september 2009

Runescape

Warhammer, whip, iron, wilderness, dette er ord som du finner i dette fantastisk spennende spillet. Runescape er et rollespill der du styrer din egen figur som enten er knight, wizard, archer og mye mer! Spillet finer sted i fantasiverdenen Gielinor, men er delt opp i forskjellige distrikter og kongeriker. Du kan bevege deg rundt i Gielinor ved å gå/løpe eller transportere deg rund med magiske trylleformler.

Når du spiller Runescape er det viktig å utføre såkalte ”quester” og få bedre ”skills”. En ”quest” er et oppdrag som du får, som blir vanskeligere og vanskeligere desto lenger du kommer i spillet. Det er mange forskjellige ”skills” figuren din har og de må du trene opp. Dette gjør du ved å utføre en av dine ”skills” gjentatte ganger til du får så mange poeng at du går opp et såkalt ”level”. Det er mange forkjellige ”skills” typer som for eksempel å hogge tømmer (woodcuting), fiske(fishing) og mye mer. Runescape er også et sosialt spill der du kan chatte med folk fra hele verden. Der kan du få nye venner som gamer 24/7 og ikke har et liv, akkurat som deg!

Så hvis du er en skikkelig gamer og er lysten på et nytt spennende eventyr fylt spill du vil kaste livet ditt bort på, så anbefaler jeg det sterkeste at du kaster bort livet ditt på Runsecape! Takk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar